Graag brengen wij als Lunetten Wil Wel het initiatief  Leergaloos bij u onder de aandacht. Het is een leuk initiatief dat bedoeld is om generaties met elkaar te verbinden. We hopen dan u ook zin heeft om mee te doen en uw kennis en ervaring in wilt zetten op een basisschool bij u in de buurt.

Leergaloos

De missie van Leergaloos is het verbinden van generaties.

Dit doet Leergaloos door senioren (55+) als vrijwilliger voor 2-6 uur per week een leerkracht te laten ondersteunen op een basisschool in hun eigen buurt. Leergaloos werft de senioren en de scholen, gaat op zoek naar een goede match tussen de behoefte bij de leerkracht en de interesse van de senioren en monitort en evalueert de samenwerking.

De stichting is vorig jaar opgericht, na een succesvolle pilot op 3 basisscholen in Utrecht. Inmiddels nemen, bij de start van het nieuwe schooljaar, 15 scholen en 22 senioren deel.

Scholen in Lunetten

Basisschool De Spits wil ook graag deelnemen aan Leergaloos. Daarom komt Leergaloos graag in contact met senioren in Lunetten die het leuk zouden vinden om als vrijwilliger mee te doen aan Leergaloos. Neem een kijkje op de website van Leergaloos – www.leergaloos.nl – en lees over de ervaringen van scholen en ouderen.

Bent u geïnteresseerd in deelname aan Leergaloos?
Daar kunt u via het contactformulier op de website van Leergaloos contact opnemen. U kunt ook een e-mail sturen naar info@leergaloos.nl

Geeft u de voorkeur aan telefonisch contact?
Neemt u dan contact op met Jennet Boon op 06 27 07 06 11.

 

Foto: Echt mooij fotografie.