Op zondag 10 december bent u weer van harte welkom op de kerstmarkt die traditiegetrouw in december op stadsboerderij De Koppelsteede georganiseerd wordt.

Marieke en Alex hebben de volgende mooie  mix van activiteiten bijeengebracht:

25 kraampjes met originele, handgemaakte en betaalbare (Kerst-) cadeautjes, de Hinnikwagen (met paard en wagen rijden in de wijk), koek versieren, vogelversnaperingen en Kerstkaarten maken, marsh mellows poffen, optreden koor A-Do-Re, Jozef en de ezel, (kinder-) fotograaf in de Kerststal, verhalenvertelster Saskia, Annemarie met haar accordeon, vuurkorven, Johans carrousel (tot 6 jaar), feestverlichting en natuurlijk betaalbare heerlijke hapjes, pannenkoeken, warme chocolademelk, wafeltjes, erwtensoep en Glühwein (met en zonder alcohol) en hot dogs.

Dat alles in de prachtige omgeving van stadsboerderij De Koppelsteede, Koppeldijk 115 te Utrecht. Vragen aan de organisatie? Bel 06 26704481.

Natuurlijk is Lunetten Wil Wel aanwezig met een eigen kraampje. Kom dus langs voor de gezelligheid, om een praatje te maken en om erachter te komen wat u, via Lunetten Wil Wel, voor uw mede-wijkbewoner kunt betekenen.

Tot zondag 10 december!

 

Ontwerp: Ties Bressers.