Burennetwerk Utrecht Zuid is een digitaal platform waarmee actieve wijkbewoners hulpvragers aan hulpbieders willen koppelen. Het gaat om een vorm van kleinschalige burenhulp: sociaal contact, aandacht voor elkaar en elkaar een handje toesteken wanneer nodig.

Voor vrijwilligers die al actief zijn bij de bezoekgroep en de klussendienst in Hoograven en Lunetten, voor de mensen die hier gebruik van maken én voor actieve wijkbewoners die graag een steentje bij willen dragen, wordt in beide wijken een introductiemiddag georganiseerd. Onderstaand treft u het programma van deze middag aan.

vrijdag 2 maart 16-18 uur

U bent welkom op een van de locaties van de organiserende partijen.

Samen Hoograven
De Saffier, Neudezaal
Saffierlaan 8-10

Lunetten Wil Wel
De Musketon, ruimte A22/23
Hondsrug 19

 

Programma 2 maart

Als hulpbieder of hulpvrager van de bezoek- en klussendienst in beide wijken zult u vertrouwde gezichten tegenkomen: in Hoograven zijn dat o.a. Hilde Kuper en Audrey Breijman en in Lunetten Martin Kind en Marianne van Rutten.

Maar er zijn ook nieuwe gezichten. Zo is er een heel team van matchmakers dat hulpvragers en hulpbieders bij elkaar gaat brengen. Verder kunt u kennis maken met allerlei mensen die op een bepaalde manier verbonden zijn aan dit initiatief.

Na een inleidende presentatie over het nieuwe systeem, het doel en de manier van werken is er genoeg gelegenheid om met elkaar te praten en het te hebben over de mogelijkheden van dit burennetwerk. Ook kunt u zich aanmelden als hulpbieder of hulpvrager en uw vragen stellen.

We hopen u te verwelkomen op een van onze locaties!

 

Burennetwerk Utrecht Zuid

Burennetwerk Utrecht Zuid is een samenwerking tussen Samen Hoograven en Lunetten Wil Wil en is een initiatief van actieve wijkbewoners.
Burennetwerk Utrecht Zuid wordt gesteund door Wijkbureau Zuid, Vooruit en de Buurtteams en werkt verder samen met allerlei zorgpartners in de wijk.

Meer informatie? samenhoograven@vooruitutrecht.nl / contact@lunettenwilwel.nl