Vrijdagmiddag 9 november kan je deelnemen aan een buurtdialoog  in de Musketon.
Samen met anderen ervaringen en mogelijkheden onderzoeken rond het thema ‘Elkaar zien’.

Deze dialoog maakt deel uit van een reeks dialogen in Lunetten, georganiseerd met Lunetten Wil Wel en Samen Lunetten naar aanleiding van hun onderzoek.
Hieruit bleek dat bewoners in gesprek willen over wonen, welzijn en gezondheid. Daarnaast is er behoefte om over lastige onderwerpen meer de diepte in te gaan.
Deze dialoog vindt plaats in het kader van de Week van de Dialoog van 2 t/m 11 november.

Elkaar zien

Wanneer werd je voor het laatst écht gezien? Als mens, met een eigen verhaal en eigen gedachten? Rond dit thema gaan we in gesprek en laten we ons verrassen. Ontmoeting door wezenlijke nieuwsgierigheid en het onderzoeken van je eigen oordelen staan voorop. We kijken verder dan de eerste aanblik en proberen de ander écht te zien, als mens, met een eigen verhaal en passie.

Elkaar zien is het overkoepelende thema van de gezamenlijke dialoogsteden verenigd in Nederland in Dialoog voor 2018.

Wat is een buurtdialoog?

In een buurtdialoog kun je jouw ervaringen en dromen met buurtgenoten delen in een open en verdiepend gesprek. De gesprekken vinden plaats aan tafels van 6 tot 8 personen onder begeleiding van een getrainde dialoogbegeleider. Iedereen komt aan bod en wordt gehoord. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten en mooie verhalen van mensen uit je buurt. Lees hier meer over wat een dialoog is: Wat is een dialoog?

Datum & tijd

Datum: 9 november | Tijd: 14:30 – 17:00
na afloop een hapje en drankje

Graag aanmelden via: contact@lunettenwilwel.nl of via 06 53695404