LWW tipt: Lazy Sunday

Op zondag 18 november organiseert Musketon Bruist een Lazy Sunday:
een ontspannen middag voor het hele gezin in huiskamersfeer met van alles te doen en te zien.

Bende van Bunnik is ook van de partij; een akoestische band bestaande uit Florein Coehorst (piano), Wim Albers (saxofoon en klarinet), Dominiek Boland (mondharmonica en banjo), Jack Thijssen (contrabas) en Jun Tanaka (drums). Ze spelen jazzy muziek, maar schuwen een lied met eigen tekst niet. In maart speelden ze al het dak eraf bij de kick-off van Musketon Bruist. Reden genoeg om ze uit te nodigen voor de Lazy Sunday!

Wanneer
Zondag 18 november met op het programma:
13.30 inloop, DJ Coen draait plaatjes
14.00 Kids Bingo (7+)
15.00 DJ Coen draait plaatjes
15.30 singer-songwriter ROBIN (UITGESTELD)
16.00 DJ Coen draait plaatjes
16.30 Bende van Bunnik

Waar
Theaterzaal van de Musketon, Hondsrug 19, Utrecht.
De bar van de Musketon is geopend voor drankjes (geen pin-mogelijkheid).

Eigen bijdrage
Geen. Deze activiteit wordt mogelijk gemaakt door vrijwilligers en het Initiatievenfonds van de gemeente Utrecht.

Handjes op de vloer
Lijkt het je leuk om ons te komen helpen met het klaar zetten en gezellig maken van de ruimte en het ontvangen bezoekers? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur een mail naar info@demusketon.nl. Dan nemen we zsm contact met je op.

Over Musketon Bruist
Stichting Musketon Bruist is een bewonersinitiatief dat de Musketon nog levendiger wil maken. We laten zien wat er allemaal te doen is. En we organiseren regelmatig activiteiten samen met bewoners en wijkpartners zoals een pubquiz, filmvertoningen, informatieve bijeenkomsten, buurtconcertjes en kinderactiviteiten en meer.