Hoe ga jij om met verlies?

Op vrijdagmiddag 18 januari 2019 gaan we samen een bijzonder kwartet spelen. Een spel dat gaat over allerlei aspecten van verlies en rouw die we in ons leven tegenkomen. Denk aan verlies door overlijden, verlies van gezondheid maar ook verlies van toekomstperspectief. Denk ook aan het moeten opgeven van wensen zoals een leven met een partner of kinderen/ kleinkinderen.

Hoe heeft verlies vorm in jouw leven gekregen? Wat helpt jou en wat helpt jou niet? Welke manieren vind jij om ermee om te gaan?
Lize Nijenhuis van Rouwinzicht en Indra van den Berg van Vormgeven en Voorgaan begeleiden het spel en de gesprekken die daaruit ontstaan. Deze wijkgenoten delen een missie om rouw en verlies bespreekbaar te maken. Samen met hen hebben we (Lunetten Wil Wel) deze bijeenkomst georganiseerd. Dankzij hen kunnen we wijkbewoners deze middag gratis aanbieden.

Je bent van harte welkom op vrijdagmiddag 18 januari 2019 van 14.00 tot 16.30 uur in Wijkcentrum De Musketon. Wij zorgen natuurlijk voor een drankje en wat lekkers.
Aanmelden kan tot en met woensdag 16 januari via contact@lunettenwilwel.nl of via 06 4160 6226.

Graag tot ziens!
Indra van den Berg, Vormgeven en voorgaan
Lize Nijenhuis, Rouwinzicht
Inge Puyman, Lunetten Wil Wel