Gratis bijeenkomst ‘Financiën bij een levensverandering’

Als u uw partner (of andere dierbare) heeft verloren, kan het moeilijk zijn om tijd en aandacht vrij te maken voor financiële zaken. Waar moet u op letten, wat moet er allemaal geregeld worden en hoe voorkomt u financiële problemen. Als u hierbij behoefte heeft aan een steuntje in de rug, met name op financieel gebied, dan kunt u een gratis bijeenkomst Financiën na overlijden partner volgen bij U Centraal.

In de bijeenkomst krijgt u informatie over welke regelingen en toeslagen er zijn. Hoe u geld kunt besparen. Welke zaken er geregeld moeten worden. En hoe u een overzicht maakt van uw inkomsten en uitgaven. Daarnaast biedt de bijeenkomst de mogelijkheid om mensen te spreken die hetzelfde hebben meegemaakt. Ook geeft een advocaat tips en voorlichting over erfrecht. Er is ruimte om vragen te stellen.

U krijgt antwoord op vragen als:
• Hoe ziet mijn financiële plaatje er uit na het overlijden van mijn partner?
• Op welke vaste lasten kan ik geld besparen?
• Zijn er regelingen waarvoor ik in aanmerking kom?
• Wat zijn de belangrijkste juridische zaken bij de afwikkeling van een erfenis?

De komende periode kunt u de bijeenkomst Financiën na overlijden partner bijwonen op de volgende tijden:
Maandag 21 januari 2019, van 09:30 – 12:15 uur, Drift 11 (U Centraal)