Visual dialoog liefde 2019

Wat doe jij de dag na Valentijnsdag?
Kom vrijdagmiddag 15 februari naar de buurtdialoog Lunetten in de Musketon

Deze dialoog maakt deel uit van een reeks dialogen in Lunetten, georganiseerd door Lunetten Wil Wel en Utrecht in Dialoog naar aanleiding van onderzoek onder bewoners van Lunetten. Hieruit bleek dat inwoners in gesprek willen over wonen, welzijn en gezondheid, dat er behoefte is om meer de diepte in te gaan en ook lastige onderwerpen te bespreken.

Wat is liefde?
Wat is liefde, wanneer ervaar je het en wat brengt het je? Hoop je erop, geloof je erin of staat het op zich? Zoek je liefde, heb je het of ben je het? Kun je het ontvangen, doorgeven? Wat gebeurt er als je liefde ervaart, hoe open ben je hierover? Hoe groot is jouw liefde, wat is het waard en op wie/wat richt je liefde zich? Op mensen, dieren, de natuur, op een enkel mens, op meer mensen? En hoe ziet jouw ideale liefde eruit, wat doe je hiervoor en wat doe je met je liefde? Is liefde een Geschenk of een Versje? (Toon Tellegen).

Wat is een buurtdialoog?
In een buurtdialoog kun je jouw ervaringen en dromen met buurt-genoten delen in een open en verdiepend gesprek. De gesprekken vinden plaats aan tafels van 6 tot 8 personen onder begeleiding van een getrainde dialoogbegeleider. Iedereen komt aan bod en wordt gehoord. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten en mooie verhalen van mensen uit je buurt. Lees hier meer over wat een dialoog is: Wat is een dialoog?

Datum & tijd
Datum: 15 februari | Tijd: 14:00 – 16:0
na afloop een hapje en drankje

Locatie
Buurtcentrum De Musketon
Hondsrug 17-19,Utrecht

Graag aanmelden via: contact@lunettenwilwel.nl of via 06 53695404

Organisatoren
Lunetten Wil Wel & Samen Lunetten i.s.m. Utrecht in Dialoog