Zomertip 1: bibliotheek Hoograven

Wie deze zomer eens een uitstapje wil maken naar onze ‘buurwijk’ Hoograven, kan ook eens een kijkje nemen in de bibliotheek op het Smaragdplein. Daar worden het hele jaar door op dinsdag activiteiten georganiseerd, dus ook deze zomer! Hieronder het programma voor juli & augustus.

Zomercafé
De zomer is begonnen en in de stad is het rustig. Maar in de bieb in Hoograven niet!
De hele zomer kun je bij de bieb in Hoograven terecht voor verschillende activiteiten. De bieb zorgt dat er elke week iets leuks of leerzaams te doen is en dat er koffie, thee, limo en wat lekkers klaar staat. Kom je een keertje langs in de Bibliotheek Hoograven?

Elke dinsdag van 23 juli t/m eind augustus van 10-12 uur.

 • dinsdag 23 juli: Taalspreekuur
  Heb je een vraag over de Nederlandse taal of wil je misschien op les? Korn langs bij het taalspreekuur. Een vrijwilliger van Taal Doet Meer kijkt samen met jou wat er bij je past en geeft advies op maat. Misschien kun je dan na de vakanties beginnen met taalles.

 

 • dinsdag 30 juli: Woordbingo
  Bingo, maar dan met woorden. Vind je bingo leuk? Of wil je misschien oefenen met Nederlands? Korn naar de woordbingo. Natuurlijk vallen er ook leuke prijzen te winnen!

 

 • dinsdag 6 augustus: Bordspelletjes
  Zin om een spelletje te komen spelen? Voor alle leeftijden!

 

 • dinsdag 6 augustus: De Geldzaak on tour: alles over AOW en pensioen
  Een frisse zomerschoonmaak in je huishoudboekje? Korn langs voor al je vragen over geld. Deskundige medewerkers van U-Centraal geven advies over inkomen, toeslagen, en andere financiele zaken. Hoor ook welke vijf dingen je echt moet weten over uw AOW en pensioen.

 

 • dinsdag 13 augustus Armbandjes knutselen
  Knutselen is voor alle leeftijden. Kom samen met je kind, buurman of misschien je vriendin naar de bibliotheek. Samen knutselen we vriendschapsarmbandjes.

 

 • dinsdag 20 augustus Film in de bieb
  Een film (voor volwassenen) met nagesprek. En popcorn natuurlijk.

 

 • 27 augustus Taalspreekuur
  Zie info 23 juli hierboven.

Dit programma is onder voorbehoud. Kijk voor de meest actuele informatie op bibliotheekutrecht.nl