Zomertip 3:

Zomerconcert Catharijne Convent in de riksja

Je hebt ’m misschien al eens voorbij zien komen in Lunetten: de riksja van Fietsen Alle Jaren, waarmee je met een vrijwilliger een recreatief ritje kan maken.

Met goed weer natuurlijk altijd leuk om gebruik van te maken, maar Fietsen Alle Jaren heeft deze zomer nog een extra leuk aanbod: met de riksja naar een van de zomerconcerten in het Catharijne Convent.

De kloostertuin van het museum vult zich deze zomer namelijk met muziek, voor de achtste editie van Catharijn Classique. Strijk neer in de eeuwenoude Pandhof, een oase van rust in het hart van Utrecht en geniet van de mooiste muziek. De toegang is gratis!

Van 14 juli t/m 1 september zijn er op zondagmiddag gratis concerten, van 13.30-14.00 uur en van 15.00-15.30 uur. Het betreft twee maal hetzelfde programma, aan u de keuze! Bij ongeschikt weer zijn de concerten binnen.

Zondag 21 juli – Paulien van der Werff, Richard Vos & Cees-Willem van Vliet – Bach cantate BWV 82

Zondag 28 juli – Rosalίa Gómez Lasheras & Jaume Guri Battle – o.a. C.P.E. Bach, Telemann en Händel

Zondag 4 augustus – Duo de Thuiskomst – o.a. Buxtehude en Psalmen

Zondag 11 augustus – Javier Rameix & Luis Maria Suarez – Mendelssohn

Zondag 18 augustus – Esther Steenbergen – Suite van Bach

Zondag 25 augustus – KirstiConsort – o.a. Schütz

Zondag 1 september – Teun & Teun – o.a. Sweelinck, Van Noordt, Händel

Neem contact op met Fietsen Alle Jaren om je bezoek in de riksja aan een van deze concerten te reserveren: telefonisch via 06 81876018 of per mail via utrecht@fietsenallejaren.nl

Meer info:
Fietsen alle Jaren

Zomerconcerten Catharijne Convent