Zomertip 6:
Circus Snor op Koppelsteede

De klassieke uitstraling van Cirque Moustache verleidt je om in een andere wereld te stappen. Vanaf het galmende ‘hooggeëerd publiek’ van de directeur vergeet je voor een moment alles buiten de tent om je over te geven aan een wereld vol sterke mannen, beeldschone koorddanseressen en ouderwets grappige clowns.
Cirque Moustache is een nieuw circus uit Utrecht zonder pretenties, maar met ambitie. Jonge artiesten die graag ervaring willen opdoen in de wereld van het circus krijgen de kans op te treden met studenten van circusscholen en professionele artiesten. Hoewel de sfeer je meeneemt naar vroegere tijden, zijn de voorstellingen modern. Er doen geen dieren aan mee.

Een show is natuurlijk al leuk maar ook zelf lekker bezig zijn maakt het allemaal nog veel leuker. Vooraf aan onze voorstellingen vermaken kinderen van alle leeftijd zich op onze kinderkaravaan. Spelen van spelletjes, kijken naar kleine side-shows of je een snor laten aanmeten.

zaterdag 24 augustus 2019, 16.00 – 18.00 uur
zondag 25 augustus 2019, 11.00 – 13.00 uur
zondag 25 augustus 2019, 16.00 – 18.00 uur

Kaartjes à € 11,- kun je hier bestellen.