De traditionele Kerstmarkt op de Stadsboerderij De Koppelsteede vindt dit jaar plaats op zondag 14 december, van 13.00 u tot 17.00 u, Koppeldijk 115 te Utrecht

De Kerstmarkt op de de Koppelsteede is een écht jaarlijks terugkerend evenement voor álle bewoners van de wijken Lunetten en Hoograven. Iedereen is welkom: jong of oud, fysiek en / of verstandelijk beperkt, auto- of allochtoon. De opzet is om iedereen het “kerstgevoel” mee te geven. Daarom houden we de drempel laag. Voor deelnemers of vrijwilliger maar ook voor de bezoekers. Zo zijn er ook dit jaar heel veel betaalbare mooie en leuke (Kerst-) cadeautjes te koop, worden kinderactiviteiten georganiseerd en kan er genoten worden van mooie muziek van het koor A Do Re en cd’s, een kindercarroussel en oja, Charles Dickens komt ook langs.

En natuurlijke lekkere versnaperingen zoals wafeltjes, pannenkoeken, erwtensoep,warme chocolademelk,  en Glühwein. Uiteraard, ook van de dieren en omgeving van de stadsboerderij gaan we heerlijk genieten.

Activiteiten:
25 kraampjes met originele, (handgemaakte) en betaalbare (Kerst) cadeautjes, muziek over het terrein en een partytent met feestverlichting, de Hinnikwagen (die kinderen en volwassenen een rondje door de wijk laat rijden), koek en kaarsen versieren,vuurkorven voor het aardappels poffen en verhalenvertelster Saskia.

De Kerstmarkt wordt financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Utrecht en ondersteund door het Bewoners Overleg Lunetten (BOL).

Ter verlichting van de vele vrijwilligers die vaak al dagen in de weer zijn zoeken wij een paar mensen die willen helpen bij het afbouwen van de kramen op die dag, dus omstreeks 17.00 uur.
Het werk zal niet langer dan een uur duren, daarna drinken we een glaasje wijn.

Vragen aan de organisatie of aanmelden voor een (kinder-) activiteit ?
Bel of mail 06 26 70 44 82 / boszandleven94@telfort.nl